Despre noi

plug-free-img.png

S.C. TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL S.R.L.

Firma de prestari servicii din municipiul Bucuresti care executa pentru clienti persoane fizice sau juridice lucrari de reparatii instalatii electrice, sanitare. Firma a fost infiintata in anul 2008, are sediul social in sectorul 3, in strada Papiu Ilarian, nr.6 si are ca activitate principala executia lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat conform cod CAEN 4322.
Din anul 2009 firma noastra executa si lucrari de instalatii electrice.
In anul 2010 am adaugat in gama de activitati si asigurarea serviciilor profesionale de intretinere tehnica cladiri, atunci cand am incheiat primele contracte de mentenanta. Experienta noastra de peste 9 ani in aceste domenii, promovarea site-urilor pe internet, recomandarile, executia lucrarilor de calitate, profesionalismul angajatilor ne-au adus un numar important de clienti cu care ne mandrim.

Firma noastra efectueaza in Bucuresti cu electricieni autorizati ANRE si instalatori sanitari profesionisti orice fel de lucrari de instalatii electrice, sanitare si termice cu materialele clientului sau cu cele proprii pentru firme, societati comerciale, cladiri de birouri, blocuri, asociatii de proprietari, magazine, clinici, spitale, institutii de stat, fundatii, etc.

Inca ai intrebari?

TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL S.R.L.

...

Informatii contact

Locatie :

Str. Papiu Ilarian, Nr. 6, sector 3, Bucuresti

Email :

office@expert-instal.ro

Telefon :

0727 239 652

Contact instalator sanitar si electrician autorizat ANRE Bucuresti pentru urgente si reparatii la telefon 0727.239.652